Notice: Undefined variable: endresult in /home/dieleman/domains/omegasalarisenadvies.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Betrokkenheid

Betrouwbaarheid

Kwaliteit

Home » Kosten salarisadministratie

Kosten salarisadministratie

Uiteraard zijn er kosten verbonden aan het uitbesteden van salarisadministratie, ofwel loonadministratie. U wilt deze kosten natuurlijk zo laag mogelijk houden. Bij Omega Salaris & Advies bieden wij zeer aantrekkelijke tarieven indien u ons inschakelt voor hulp bij salarisadministratie. Wij zijn een eigentijdse organisatie die belang hecht aan goed advies en volledige begeleiding op het gebied van salarisadministratie en personeelsbeleid.

Aantrekkelijke kosten voor salarisadministratie bij dé specialist in al uw personeelsdiensten

Bij Omega Salaris & Advies kunt u terecht voor diverse diensten omtrent salaris- en personeelsadministratie:

  • Salarisverwerking;
  • Online salaris- en HR-oplossingen;
  • Voor kleine en grote bedrijven (bijvoorbeeld accountants- en administratiekantoren).

U kunt ook bij ons terecht voor HR-advies, beloningsadvies en detachering. Al deze diensten bieden wij voor een gunstige prijs aan. Wilt u uw salarisadministratie of loonadministratie dus uitbesteden en kiest u voor Omega Salaris & Advies, dan profiteert u van zeer aantrekkelijke kosten.

Tarieven salarisadministratie in Alblasserdam: vraag overzicht van de kosten gemakkelijk aan via de website

Bij Omega Salaris & Advies bieden wij diverse abonnementen op het gebied van personeel- en salarisadministratie. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een klein abonnement, maar wij bieden ook zeer uitgebreide abonnementen. De tarieven voor salarisadministratie zijn afhankelijk van het abonnement dat u kiest. Bent u een zeer groot bedrijf en wilt u uw loonadministratie uitbesteden aan Omega Salaris & Advies, dan is een groot abonnement dat wat hoger ligt in de kosten wellicht geschikt voor u. Natuurlijk kunnen wij u voorzien van professioneel advies over het abonnement dat bij u past. Wilt u een overzicht van de kosten van het uitbesteden van uw loonadministratie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier.

Vragen?

Heeft u vragen over de tarieven voor salarisadministratie of heeft u vragen over de dienstverlening van Omega Salaris & Advies in Alblasserdam? U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo staan wij u telefonisch graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Bel naar 0184 – 77 10 42 en laat u informeren over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht