Notice: Undefined variable: endresult in /home/dieleman/domains/omegasalarisenadvies.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Betrokkenheid

Betrouwbaarheid

Kwaliteit

Home » Salaris en HR advies

Salaris en HR advies

Wilt u een professional inschakelen voor salaris advies, HR advies en personeelsadvies voor uw organisatie of bedrijf? Dan is Omega Salaris & Advies de partner die u zoekt. Wij zijn specialist in salaris- en personeelsadministratie, HR-advies, beloningsadvies en detachering. Bij Omega Salaris & Advies garanderen we u altijd kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrouwbaarheid door onze grote persoonlijke betrokkenheid.

Specialist in personeelsbeleid biedt salaris advies, HR advies en personeelsadvies

Bij Omega Salaris & Advies noemen wij ons niet voor niets specialist op het gebied van salarisadministratie en personeelsbeleid. Wij bieden namelijk een ruime dienstverlening aan omtrent deze zaken. Zo kunt u ons inschakelen voor:

  • Salaris- en personeelsadministratie: wij kunnen u helpen met salarisverwerking, online salarisoplossingen en HR-oplossingen. Bij Omega Salaris & Advies helpen we zowel kleine als grote bedrijven.
  • HR-advies: wij kunnen u helpen met de werving en selectie van personeel, het voorbereiden en voeren van functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken, het uiteenzetten van risicobeheersing en ontslag.
  • Beloningsadvies: wij kunnen u helpen met beloningsbeleid, arbeidsovereenkomsten, werkkostenregelingen en personeelsreglementen.
  • Detachering: wij kunnen u helpen met het tijdelijk opvullen van diverse functies met behulp van interim salaris- en HR professionals.

Schakelt u ons in voor salaris advies, HR advies en personeelsadvies, dan ontzorgen wij u van A tot Z, zodat u zich kunt blijven focussen op uw belangrijkste bedrijfsprocessen.

Hét adres voor al uw personeelsdiensten in Alblasserdam

Omega Salaris & Advies in Alblasserdam is dus hét adres voor al uw personeelsdiensten. Wilt u Omega Salaris & Advies inschakelen voor advies op het gebied van salaris, HR en voor personeelsadvies? Maar wilt u eerst wat meer informatie ontvangen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Aarzel niet en vul ons contactformulier in of bel naar 0184 – 77 10 42.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht