Notice: Undefined variable: endresult in /home/dieleman/domains/omegasalarisenadvies.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Betrokkenheid

Betrouwbaarheid

Kwaliteit

Home » Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden

Uw salarisadministratie kunt u gemakkelijk uitbesteden aan een specialist als Omega Salaris & Advies. Salarisadministratie wordt tegenwoordig steeds vaker online geregeld. Bij Omega Salaris & Advies beschikken we dan ook over diverse online salaris- en HR-oplossingen, waarmee het gemakkelijk en overzichtelijk is om alle zaken omtrent informatie over salaris en personeel te beheren. Natuurlijk laat u alleen een specialist uw zaken omtrent (online) salarisadministratie en personeelsbeleid regelen. Schakel daarom Omega Salaris & Advies in.

Salarisadministratie online regelen: uitbesteden aan dé specialist

Omega Salaris & Advies is dé specialist op het gebied van salarisadministratie en personeelsbeleid. U kunt ons dan ook inschakelen voor verschillende diensten op deze gebieden. Zo kunt u ons inschakelen voor:

  • Detachering;
  • Beloningsadvies;
  • HR-advies;
  • Salaris- en personeelsadministratie.

Eén van onze belangrijkste diensten omtrent salaris- en personeelsadministratie is het bieden van online oplossingen omtrent salarisadministratie. Op die manier kunnen u en uw werknemers altijd en overal persoonsgegevens en gegevens over salaris gemakkelijk online inzien. Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden en kiest u voor Omega Salaris & Advies, dan regelen wij ook alles omtrent de administratie van salaris, inclusief de loonheffing.

HR-advies, beloningsadvies en detachering in Alblasserdam

U kunt Omega Salaris & Advies in Alblasserdam dus inschakelen voor het uitbesteden van uw salarisadministratie. Maar u kunt Omega Salaris & Advies voor veel meer inschakelen. Zo werven en selecteren wij personeel, bereiden wij functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken voor en voeren wij die, informeren wij u over risicobeheersing en regelen wij ontslagprocedures. Dit alles valt onder HR-advies. Daarnaast adviseren wij u over beloningsbeleid, arbeidsovereenkomsten, werkkostenregeling en personeelsreglement en kunnen wij interim salaris- en HR-professionals voor u regelen. Dit valt onder beloningsadvies en detachering.

Contact met Omega Salaris & Advies

Heeft u vragen aan Omega Salaris & Advies? Of lijken de online oplossingen van Omega Salaris & Advies omtrent salaris en personeel u iets voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 0184 – 77 10 42. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht