Notice: Undefined variable: endresult in /home/dieleman/domains/omegasalarisenadvies.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Home » Online salaris en HR oplossingen

Online salaris en HR oplossingen

Omega Salaris & Advies biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze online salaris en HR oplossingen. Klanten en hun medewerkers die hier gebruik van maken, kunnen alle salaris- en personeelsinformatie op één plek beheren. Informatie die u overal ter wereld, 24/7 binnen een beveiligde omgeving kunt raadplegen en bijwerken. Dat is niet alleen ideaal voor u als werkgever, maar natuurlijk ook voor uw werknemers.

Met online salaris en HR oplossingen de werknemer betrekken bij personeelsadministratie in Alblasserdam

Als werkgever kunt u met de online salaris en HR oplossingen van Omega Salaris & Advies uw werknemers toegang geven tot hun eigen persoonlijke gegevens. Hiermee kunt u uw werknemers betrekken bij de personeelsadministratie en de salarisverwerking. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld de verlofregistratie. Bij Omega Salaris & Advies bieden wij diverse abonnementen in het online regelen van overzichten omtrent personeel en salaris.

Abonnementen Personeel & Salaris Online

SalarisadministratieSmallMediumLarge
Invoeren variabele mutaties
Digitaal salarisdossier
Personeelsmutaties
Invoeren nieuwe medewerkers
Invoeren mutaties medewerkers
Registratie en rapportage van personeelszaken
Digitaal personeelsdossier
Workflow ✓
Optioneel
Employee Self Service basis
Employee Self Service basis + verlof


Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de online salaris en HR oplossingen van Omega Salaris & Advies in Alblasserdam? Wij kunnen u er alles over vertellen wanneer u contact met ons opneemt. Dat doet u door te bellen naar 0184 – 77 10 42 of ons reactieformulier in te vullen.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht