Notice: Undefined variable: endresult in /home/dieleman/domains/omegasalarisenadvies.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Betrokkenheid

Betrouwbaarheid

Kwaliteit

Home » Salarisverwerking Barendrecht

Salarisverwerking Barendrecht

Besteedt u de salarisverwerking van uw onderneming in Barendrecht liever uit? Dan zit u bij Omega Salaris & Advies goed. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in salarisverwerking en personeelsbeleid in de breedste zin van het woord. Binnen wat voor bedrijf of organisatie u ook werkt, wij helpen u met al uw personeelsdiensten.

Waarom u de salarisverwerking van uw bedrijf in Barendrecht uitbesteedt

Stel, u heeft een eigen onderneming. Dan wilt u zich zoveel mogelijk bezighouden met uw core business, nietwaar? Dit begrijpen wij als geen ander en daarom verzorgen wij graag de salarisverwerking van uw bedrijf in Barendrecht. Naast de salarisverwerking verzorgen wij ook de aangifte van loonheffing en het toepassen van de wettelijke en CAO-gerelateerde verhogingen. Laat u van A tot Z ontzorgen door een adviseur die uw organisatie, knelpunten en vraagstukken kent.

Kies voor een betrokken adviseur

Onze adviseurs beschikken over de juiste expertise, maar daarnaast is het belangrijk dat wij ons kunnen inleven in uw situatie. Bij Omega Salaris & Administratie vinden we betrokkenheid zeer belangrijk. Wij komen graag bij u in Barendrecht langs om uw huidige salarisverwerking te bekijken en samen te zoeken naar verbeterpunten en besparingen. Heeft u interesse in een persoonlijk gesprek? Bel dan naar 0174 – 77 10 42.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

[contact-form-7 id=”669″ title=”Contact 2 cols”]