Notice: Undefined variable: endresult in /home/dieleman/domains/omegasalarisenadvies.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Betrokkenheid

Betrouwbaarheid

Kwaliteit

Home » HR advies

HR advies

Wilt u graag HR advies ontvangen van een gespecialiseerd bedrijf? Schakel dan de hulp van Omega Salaris & Advies in. Wij zijn een eigentijdse organisatie, gespecialiseerd in salarisadministratie en personeelsbeleid. Wij staan dan ook voor u klaar bij salaris- en personeelsadministratie, HR advies, beloningsadvies en detachering.

Hulp bij HR: advies van de specialist op verschillende gebieden in Alblasserdam

Bij Omega Salaris & Advies in Alblasserdam ondersteunen wij u met de HR binnen uw organisatie door hulp en advies te bieden op verschillende gebieden:

  • Werving en selectie: wanneer u te maken krijgt met onderbezetting of als u drukte verwacht, kunnen wij u ondersteunen bij de werving en selectie van nieuw personeel. Samen met u vullen wij diverse functies opnieuw in met mensen die passen bij het bedrijf en aansluiten bij de specificaties.
  • Functionerings- en beoordelingsgesprekken: op een objectieve manier zorgen wij voor structuur bij de voorbereiding van het functionerings- of beoordelingsgesprek, tijdens het gesprek en na afloop van het gesprek.
  • Risicobeheersing: eventuele risico’s van het bedrijfsleven kunnen door ons op een professionele manier in kaart worden gebracht.
  • Ontslag: voor zorgvuldigheid bij ontslag kunt u ons inschakelen voor ondersteuning. Wij zorgen dat rechten en plichten van werkgever en werknemer overzichtelijk worden gemaakt en we voorzien u van advies over de ontslagprocedure.

Contact opnemen?

Wilt u advies ontvangen op het gebied van HR binnen uw bedrijf? Neem dan contact op met Omega Salaris & Advies door te bellen naar 0184 – 77 10 42. Wij informeren u graag.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht