Home » Accountants- en administratiekantoren

Accountants- en administratiekantoren

Niet alleen bedrijven kunnen gebruik maken van de dienstverlening van Omega Salaris & Advies, maar ook accountants- en administratiekantoren kunnen bij ons terecht.

Als accountants- of administratiekantoor bent u de financieel/administratieve dienstverlener van uw klant. U bent financieel en fiscaal specialist, adviseur en sparring-partner tegelijk. Een veelzijdige rol. En daarom doet u graag een beroep op specialisten. Omega ondersteunt u en uw klanten op het gebied van de salarisverwerking. Wat voor u een neventaak zou zijn, is voor ons corebusiness. Daarmee is de continuïteit van deze specifieke dienstverlening gewaarborgd.

U en uw klanten zullen onze expertise dan ook gaan waarderen. We maken het u zo gemakkelijk mogelijk met bijvoorbeeld salarisoutput die na verwerking gereed wordt gezet in het online documentenarchief. De kwaliteit die u voorstaat, maken wij waar als het gaat om salarisverwerking. En dat is precies wat u wilt: als specialist samenwerken met specialisten. Daarom zeggen wij: uitbesteden loont!

Bel ons gerust voor een kennismakingsgesprek of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.