Notice: Undefined variable: endresult in /home/dieleman/domains/omegasalarisenadvies.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Betrokkenheid

Betrouwbaarheid

Kwaliteit

Home » Unit4 personeel en salaris

Unit4 personeel en salaris

Unit4 Personeel en Salaris biedt een innovatieve online oplossing voor personeels- en salarisverwerking. Maar hoe integreert u Unit4 op een goede manier in uw bedrijf of organisatie? Bij Omega Salaris & Advies kunnen we u daarbij helpen. Wij zijn specialist op het gebied van salarisadministratie en personeelsbeleid. Omdat er grote vraag is naar advies en begeleiding op het gebied van salaris en personeel en wij een ruime ervaring hebben opgebouwd, garanderen wij u kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Unit4 Personeel en Salaris: dé online salarisoplossing voor elk bedrijf in Alblasserdam

Bij Omega Salaris & Advies werken uitsluitend gespecialiseerde medewerkers met verstand van zaken. Zij kunnen u volledig ontzorgen. Daarnaast maken we bij Omega Salaris & Advies gebruik van consultants met specifieke expertise. Eén van onze partners is Unit4 Personeel en Salaris. Unit4 is de online oplossing voor het beheer van persoonsgegevens en gegevens over salaris. Het gebruik van deze oplossing op het gebied van salaris- en personeelsadministratie heeft diverse voordelen:

  • Het ontlast u van diverse werkzaamheden, want het biedt u ondersteuning bij het efficiënt inrichten van de HR-dienstverlening binnen uw organisatie of bedrijf.
  • Het bespaart kosten.
  • Het zorgt voor meer betrokkenheid, want zowel werkgevers als werknemers kunnen altijd en overal inloggen in het systeem en diverse wijzigingen doorvoeren, zoals verlofregistratie.
  • Het zorgt voor een betere dienstverlening.

Schakelt u Omega Salaris & Advies in voor het online beheer van salaris, dan heeft u de keuze uit verschillende Unit4 Personeel en Salaris abonnementen; de een uitgebreider dan de ander.

Onze mogelijkheden

Bij Omega Salaris & Advies in Alblasserdam bieden wij een divers scala aan mogelijkheden omtrent personeelsbeleid en salarisadministratie. Lijkt het gebruik van Unit4 u iets voor uw bedrijf of organisatie? Maar heeft u nog vragen? Bij Omega Salaris & Advies voorzien wij u graag van deskundig advies. Ook over welk abonnement bij uw organisatie of bedrijf past, adviseren wij u graag. Contact opnemen met Omega Salaris & Advies doet u door te bellen naar 0184 – 77 10 42.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht