Notice: Undefined variable: endresult in /www/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Betrokkenheid

Betrouwbaarheid

Kwaliteit

Home » Loonadministratie uitbesteden Rotterdam

Loonadministratie uitbesteden Rotterdam

Wanneer u uw loonadministratie wilt uitbesteden, gaat u naar een specialist in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht. Omega Salaris & Advies geeft u graag advies en begeleiding op het gebied van salaris en personeel. U heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van online salaris en HR oplossingen. Ideaal als u alle salaris- en personeelsinformatie op één plek wilt beheren.

Uw loonadministratie uitbesteden aan een betrokken partner nabij Rotterdam en Dordrecht

Als Omega Salaris & Advies onderscheiden wij ons van andere dienstverleners door de persoonlijke betrokkenheid. Wij vinden het van belang dat een adviseur zich kan inleven in uw situatie. Daarom bezoeken wij u graag om uw werkwijze op het gebied van personeel en salaris te bekijken. Samen zoeken we naar verbeterpunten en besparingen voor uw onderneming.

Focus op de core business van uw onderneming

De wet- en regelgeving voor personeel en salaris verandert continu. Het voeren van de administratie is een tijdrovende en complexe klus. Daarom is het logisch dat u uw loonadministratie wilt uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht. Zo laat u zich ontzorgen en kunt u zich met uw markt en uw vak bezighouden. Uiteraard kunt u voor al uw vragen terecht bij een vast aanspreekpunt.

Bespreek de toekomstplannen van uw bedrijf

Heeft u een goede indruk van onze organisatie en dienstverlening verkregen? En wilt u uw loonadministratie van uw bedrijf in Rotterdam of Dordrecht uitbesteden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin worden uw bedrijf en toekomstplannen besproken. U bereikt ons op 0174 – 77 10 42 of via het contactformulier.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

[contact-form-7 id=”669″ title=”Contact 2 cols”]